“High kick nokaut” Nevesa ugurao na P4P ljestvicu najboljih FFC boraca!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.06.2016 19:06h Autor:

Roberto Neves vs. Valdir Araujo

FFC 24, koji se proteklog vikenda održao u Daytona Beach (Florida), je donio jednu promjenu na službenoj P4P ljestvici najboljih FFC boraca.

Sjajan nokaut “high kickom” i impresivno slavlje Roberta Nevesa protiv favoriziranog sunarodnjaka Valdira Arauja je ovom Brazilcu donio ulazak na ljestvicu najboljih MMA boraca. Neves se plasirao na #10 mjesto te je s njega istisnuo Srbina s austrijskom putovnicom Aleksandra Rakića koji je zbog ozljede propustio gotovo čitavu 2015. te se njegov povratak u ring očekuje ove jeseni.

Ostalih promjena nije bilo, a nije se mijenjala niti ljestvica najboljih kick boksača. Prvo mjesto MMA ljestvice i dalje drži prvak u teškoj kategoriji Dion “The Soldier” Staring, drugi je šampion do 77 kilograma Mađar Laszlo Senyei, a treći još jedan prvak, onaj u poluteškoj kategoriji Marcin Prachnio.

Na ljestvici najboljih P4P kicboksača suvereno “caruje” Mladen Brestovac koji je nastupio u Daytona Beachu te je vrlo uvjerljivo obranio pojas protiv Amerikanca Stevena Banksa. Na istoj priredbi je nastupio i četvrtoplasirani Tigran Movsisyan koji je također slavio, no to mu nije donijelo pomak na ljestvici najboljih.

Narednog vikenda slijedi FFC 25 sa sjajnim popisima borbi u Springfieldu (Massachusetts).

Čitavu P4P ljestvicu možete vidjeti na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI