Ivana Habazin otkrila tko je njen novi trener i kuda se to preselila iz Hrvatske! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.06.2018 18:59h Autor:

Ivana Habazin

Ivana Habazin doputovala je u svoj novi dom, a svjetska IBO boksačka prvakinja otkrila je i tko će biti njen novi trener te je time otvorila novo poglavlje svog života i sportske karijere.

Već neko vrijeme je najbolja hrvatska boksačica putem društvenih mreža je dala za naslutiti kako neće još dugo biti u Hrvatskoj te da joj slijede neki novi izazovi. Nakon što je jučer objavila fotografiju s putnim torbama, uz poruku pozdrava Hrvatskoj, znali smo da negdje odlazi, no još uvijek nismo znali gdje. Danas smo i to saznali. Ivana je stavila status na Facebook gdje je kao lokacija bila označena Južnoafrička Republika.

“Novo poglavlje. Novi početak. Moje je zadovoljstvo objaviti kako je moj novi trener James “Puggers” Ali Bashir!!! On je jedan od najboljih svjetskih trenera i bivši trener Oleksandra Usyka, kao i pomoćni trener Vladimira Klička. Također bih zahvalila Nefdtu Visseru, koji mi je osigurao sve najbolje uvjete u njegovom boksačkom kampu u Južnoj Africi. Tamo ću se pripremati za svoj idući meč. Više informacija o tome saznati ćete kasnije”, napisala je Ivana, uz objavljene dvije fotografije koje možete vidjeti ispod teksta.

Ivana je nedavno prekinula suradnju s Vladom Božićem, koji je bio njen trener od samog početka karijere te koji ju je doveo do svjetske titule. Oboje su se složili kako za napredak treba nešto više, a sada smo saznali što je to Ivana odabrala. Kao svoj glavni cilj navela je ponovno dolazak do svjetske titule, a kao veliku želju je navela revanš protiv Cecilie Braekhus. U svakom slučaju, sretno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI