Živković trenira s Fabjanovim protivnikom na FFC-u 19: Nisam mu otkrio taktiku jer je Miran moj idol!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.08.2015 15:32h Autor:

Živković pokazao sjajnu fizičku formu

Za otprilike tri tjedna jedan od najboljih srpskih kick boksača, Stevan Živković će nastupiti na velikoj priredbi u Dubaiju. Radi se o četvrtom eventu iz serije GFC gdje nastupaju i imena poput Badr Harija i Gohkana Sakija. Živković će se tući s Libanoncem Abdallahom Abouom, a trenutačno vrijeme provodi u Beču gdje se sprema u dvorani Gym 23.

"Ovdje sam u Beču gdje treniram u Gymu 23 i FOX Gymu s nekim od FFC boraca. Odrađujem pripreme za meč na GFC-u 4 u Dubaiju", rekao je Živković u kratkom razgovoru za Fight Site te je dodao:

"GFC je trenutačno jedna od najboljih kick boksing organizacija svijeta te na njihovim eventima nastupaju imena poput Harija i Sakija. Zato mi je velika čast boriti se na ovom turniru. Moj protivnik je vrlo iskusan borac koji se natjecao u kick boksingu, ali i boksu te MMA-ju. No, kao i uvijek, idem na pobjedu i uvjeren sam da ću slaviti u meču."

S obzirom na termin FFC-a 19 u Linzu koji se praktički poklapa s priredbom u Dubaiju, Živković je u Beču lako pronašao sparing partnere.

"Treniram dva puta dnevno te se radi o odličnim klubovima. Ovdje mogu naći velik broj kvalitetnih sparing partnera koji mi pomažu da se što bolje spremim. Sreća je da se i oni spremaju za FFC 19 pa su u jako dobroj kodiciji."

Posebno mu pomaže jedan sparing partner – Henry Bannert koji će se na FFC-u u Linzu suočiti s Miranom Fabjanom, borcem kojeg je Živković jednom već svladao.

"Da, Bannert se ovdje priprema za Linz. Nisam mu rekao recept za Fabjana jer mi je on idol i omiljeni protivnik. Za njega čuvam taktiku jer ćemo odraditi revanš na FFC-u", zaključio je srpski borac uz dozu šale, ali i istine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI