Jeste li fan "soccer kickova" i "stompova"?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2013 13:03h Autor:

Cro Cop vs. Waterman

Zbog velikog uspjeha koji je Final Fight Championship postigao u samo tri priredbe te velikog interesa javnosti i borilačkih fanova, FFC je odlučio dodati još jedan dodatan meč na svoje priredbe.

Praksa je do sada bila da glavni dio eventa sadrži pet borbi baš kao i uvodni dio, no već od prve priredbe nastavka serije koji slijedi u rujnu, svaki "main card" će imati čak šest dvoboja, odnosno 11 ukupno. Odlična je to vijest za mlade borce kojima će biti lakše dobiti šansu u FFC-u, ali i za one iskusnije koji će laše stići do glavnog dijela priredbe.

Kako Fight Site saznaje, FFC od jeseni planira još jednu promjenu u obliku zabrane "soccer kickova" i "stompova" plasiranih u glavu, što je bio jedan od zaštitnih znakova legendarne "Pride" promocije. Borci bi i dalje ove tehnike mogli primjenjivati u tijelo, no radi brutalnosti i potencijalnih ozbiljnih ozljeda koje mogu biti posljedica istih, već navedene tehnike se više neće primjenjivati. Za sada nema službene potvrde ovakvih informacija, no navodno da su borci već upozoreni na ovaj scenarij.

Fight Site zanima vaše mišljenje. Jeste li fan "soccer kickova" i "stompova" ili ih smatrate pretjerano brutalnim MMA tehnikama. Svoj odgovor možete dati u novoj anketi na našem portalu.

[anketa=79]

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI