Kladionice rekle svoje: Soldić i Račić favoriti u sutrašnjim mečevima na KSW-u

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.04.2018 10:28h Autor:

Roberto Soldić

Ovog vikenda, točnije u subotu 14. travnja, će se održati KSW 43 na kojem ćemo pratiti nastup čak dvojice hrvatskih MMA boraca i dvojice nekadašnjih FFC prvak (Soldić je aktualan).

U sunaslovnoj borbi večeri Roberto Soldić će prvi puta braniti pojas KSW prvaka u velter kategoriji protiv Južnoafrikanca Dricusa Du Plessisa.U jednom od ostalih dvoboja, ovaj put u bantam diviziji, gledat ćemo i Antuna Račića. “Killer” će se sučeliti s domaćim borcem Kamilom Selwom.

S obzirom da su mnoge europske online kladionice u svoju ponudu uvrstile i ova dva para, odlučili smo vidjeti kako stoje naši borci – jesu li favoriti ili “underdogovi”?

“Bookmakeri” su očito procijenili kako je “RoboCop” priličan favorit u dvoboju protiv Du Plessisa. Pa se tako kvota na njegovo slavlje kreće od 1.33 do 1.40. Dok je koeficijent na pobjedu njegovog protivnika od 2.75 pa sve do 3.20.I dubrovački borac je favorit u svom meču protiv Selwe. Koeficijent na slavlje “Killera” se kreće od 1.70 do 1.75. S druge strane, ukoliko smatrate da Račić neće stići do pobjede možete “gađati” slavlje njegovog protivnika na kojeg se nudi 2.00.

Roberto Soldić vs. Dricus Du Plessis 1.35 – 3.35
Antun Račić vs. Kamil Selwa 1.73 – 2.00

“Killer” najavljuje novi KSW trijumf: “Protivnik je dobar, ali ja sam bolji!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI