Kristijan Perak apsolutno dominirao, pa nakon kiksa ugušen u drugoj rundi (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 20:28h Autor:

Kristijan i Maro Perak

Nastavlja se loša serija rezultata hrvatskih MMA boraca u ruskim borilačkim promocijama. Nažalost, nastavio ju je Kristijan Perak porazom na M-1 Challenge 85 eventu, gdje je poražen od Vitalya Slipenka.

Perak je dobro otvorio borbu, odlično je pogađao s distance te je uspješno obranio rušenje. Na pod je borbu odveo on i to nakon nešto više od dvije minute. Ipak, to ga je umalo koštalo, nakon što mu protivnik s leđa hvata ruku, no Dubrovčanin se je izvukao i nastavio raditi. Kontrolirao je situaciju do samog kraja runde, još jednom srušivši protivnika, odmah nakon što se uspio ustati.U drugoj rundi odmah na početku umalo veliki kiks. Perak je pokušao nogom pogoditi ruskog borca, nakon čega se poskliznuo i završio na podu. Rus to ipak ne koristi i ponovno su na nogama, gdje se čini da Perak dobro kontrolira klinč. Ipak, u jednom ga trenutku Slipenko okreće i baca na pod, no opet Perak odmah okreće situaciju i odlično izlazi iz neugodne popicije. Ipak, nevjerojatan kiks radi hrvatski borac nakon ustajanja. Samo na trenutak nije pripazio i Slipenko mu dolazi s leđa i hvata vrat. Nakon toga odvodi borbu na pod i još čvršće pritišće te prisiljava Peraka na tapkanje. Pobjeda za borca iz Moskve, koji ovom pobjedom dolazi na profesionalni skor 9-1.

Velika šteta za Peraka, koji je dominirao većinu od ovih sedam i pol minuta, no samo jedan trenutak nepažnje bio je dovoljan da ostane bez izuzetno značajne pobjede za nastavak njegove karijere u ovoj kvalitetnoj ruskoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI