Krušič dobio novog protivnika u meču za AFC pojas

Vijesti iz regije 13.11.2012 10:00h Autor:

Krušič VS Nemeth

Organizator je zbog ozljede La Monice morao potražiti novog borca za protivnika Lemmyju Krušiču u meču večeri na AFC-u  5 koji se održava 25. studenog u Ljubljani.

Predsjednik slovenske borilačke organizacije, Andrej Bregar, imao je posljednjih dana mnogo posla kad je u pitanju sastavljanje popisa borbi koje će se održati na njegovoj petoj priredbi krajem ovog mjeseca i prvoj koja stiže u glavni slovenski grad, a to se odnosi čak i na glavni meč večeri.

U njemu, podsjetimo, nastupa Lemmy Krušič, prvi slovenski MMA borac koji je u karijeri stigao do deset pobjeda. Prema prvotnom planu protivnik mu je trebao biti Yuri La Monica iz Italije, no on se tijekom prošlog tjedna ozlijedio te je morala biti potražena zamjena.

Novi protivnik pronađen je u Mađarskoj, radi se o Adamu Nemethu kojeg nema na Sherdogu, no Bregar nam otkriva da ima skor 6-2, a da zaista ima određeno iskustvo potvrđuje i nekoliko snimki njegovih borbi, ali i ostalih aktivnosti, koje se mogu pronaći na YouTubeu.

Krušič se i posljednji put na AFC-ovoj priredbi borio protiv mađarskog protivnika, a bio je to iznimno atraktivan meč, pa se nadamo da će slično biti i ovog puta, uključujući podignutu ruku Krušiču na kraju meča. Ovog puta radi se čak i o borbi za pojas prvaka u kategoriji do 66 kilograma.

Nema sumnje da će 25. studenog u dvorani Kodeljevo biti izuzetno zanimljivih mečeva u kavezu, a nastupa i nekoliko hrvatskih boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI