Krušič: Nakon titule prvaka AFC-a čekaju me neki novi veliki izazovi!

Vijesti iz regije 21.11.2012 10:55h Autor:

Lemmy Krušič

Slovenska organizacija u nedjelju nam donosi borbu Lemmyja Krušiča koji će pokušati u srazu s mađarskim protivnikom osvojiti titulu AFC-ovog prvaka. Ne zna se previše o njegovom protivniku, , no bez obzira na to čini se da nas čeka jako dobar meč.

Na AFC-u 5 boriš se za svoju prvu titulu u životu, koliko ti znači taj meč nakon što si nedavno postao prvi slovenski MMA borac s deset pobjeda u karijeri?

"Upravo zbog toga mi ovaj meč znači jako puno, jer to je ujedno i pobjeda koji bi mi mogla donijet neke nove velike angažmane. To mi je jedan od najvećih razloga i motiva zbog kojih svaki dan naporno treniram, ponekad se zbog toga ustajem u pet ujutro, kako bih uz večernji trening stigao odraditi i onaj jutarnji prije obaveza na fakultetu."

Možeš li nam reći malo o svom protivniku i kakvu si taktiku pripremio za njega?

Nije mi poznato previše informacija o njemu, pogledao sam neke njegove snimke na YouTubeu, ali svi mi kažu da se radi o vrlo iskusnom stand-up borcu. MMA skor mu je 6-2, ima prilično velik doseg i koliko sam vidio to zna iskoristiti na pravi način. Taktiku ipak ne bih otkrivao, nju ćete vidjeti na dan borbe u kavezu, ali reći ću da sam podjednako radio i na boksu i jiu jitsu.

Gdje se pripremaš i kako su one protekle. Ima li kakvih ozljeda ili ćeš biti potpuno spreman za meč ove nedjelje?

"Pripreme sam odradio u M Gymu kod Matjaža Petana, tamo sam radio na snazi i kondiciji, a BJJ sam radio u Gepardu, dok sam hrvanje vježbao s Jurom Kuharom u klubu Roko. Mnogo su mi pomogli i dečki iz UFK Rupa s kojima sam sparirao. Ozljeda srećom nema, osjećam se dobro, nadam se da ću jednako tako odraditi i borbu te da ću na kraju slaviti."

Kakvi su planovi za dalje ukoliko upišeš i 11. pobjedu, imaš li već dogovoren kakav novi meč? Spadaš vrlo vjerojatno u najiskusnijeg borca AFC-a, odradio si mečeve na sve prethodne četiri priredbe. Zadovoljan si tom suradnjom?

"Već sad imam dogovoren meč u Rimu 21. prosinca, Dolce, kojeg sam nedavno pobijedio u Firenci, tražio je revanš i odlučio sam pristati. Nakon toga me očekuju neki veći izazovi u inozemstvu, ali o tome ću tek nakon što odradim ove dvije borbe. Da, suradnjom s AFC-om sam zadovoljan, nadam se da će u nedjelju sve biti u redu i da će se raditi o još jednoj uspješnoj priredbi."

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI