Kujundžić pokrenuo vlastiti klub

Vijesti iz regije 20.11.2012 16:25h Autor:

Borilački klub Dynamite

Mladen Kujundžić tijekom listopada je u Rijeci otvorio svoj borilački klub kojem je dao naziv po svom nadimku – Dynamite.

Nakon što je došlo do raskida suradnje s Opatija Fight Clubom, Kujunžić je pokrenuo svoj vlastiti team, a to je projekt koji je nakon nekoliko mjeseci dobio dimenziju više otvaranjem i svoje dvorane. Klub pod nazivom Dynamite otvoren je u Rijeci te sadrži svu potrebnu opremu na gotovo 400 metara kvadratnih, a osim ringa u njoj se nalazi mala teretana koja je na raspolaganju članovima kluba. Trenutno je moguće trenirati K-1 i boks, dok bi se MMA treninzi trebali tek kasnije pokrenuti.

"Oduvijek mi je bio san otvoriti vlastiti klub. Ozbiljnije o tome počeo sam razmišljati nakon što sam napustio OFC, tako da sam u akciju krenuo već tijekom srpnja i napokon sam uspio sve riješiti. Prvi trening obavili smo u ponedjeljak i mogu reći da već imamo oko 40 članova. Sve odluke vezano uz klub donosit će prvenstveno moj trener Ivan Filipović, a to je suradnja s kojom sam jako zadovoljan", izjavio je Kujundžić.

"Moram zahvaliti i svim prijateljima koji su mi pomogli oko uređenja kluba, a mogu reći da se radujem suradnji s ostalim klubovima, pogotovo s Igorom Jurkovićem, Leom Komšićem, Valentinom Venturinijem i ostalim dečkima iz početkog Kinga, kao i sa Zelgom Galešićem", dodao je Mladen.

Kad je u pitanju njegova osobna borilačka karijera, trenutno ima određenih ponuda, no još uvijek nije finalizirao dogovor o suradnji s određenim organizatorima, pa se i na tom polju očekuju određene novosti u narednim tjednima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI