Ljubljana dočekala dolazak AFC-a!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.11.2012 09:06h Autor:

Krušič VS Nemeth (foto: Milan Krušič)

Adrenaline Freefight Challenge nakon prve četiri priredbe održane u Trbovlju u nedjelju napokon stiže u glavni slovenski grad, a subotu poslijepodne u fitness centru Oaza održano je i službeno vaganje.

U dvorani Kodeljevo održat će se ukupno osam borbi, a nažalost organizator Andrej Bregar imao je mnogo problema posljednjih dana s ozljedama boraca, a jedan je čak doživio i prometnu nesreću, pa je protivnik Primožu Vrbincu promijenjen u posljednji trenutak. U borbu je bez obzira na kasni poziv odlučio uskočiti Mohamed Fazlić.

Na priredbi će nastupiti i tri hrvatska borca. Matija Trušček, brat daleko poznatije Ivice, bori se protiv Ermina Lugana ih BiH, a OFC ima dva svoja predstavnika. Danko Skorić bori se protiv Enesa Semiča, kojeg je njihov borac već pobijedio tehničkim nokautom prije godine, a prvu profesionalnu borbu u karijeri odradit će i teškaš Mate Buterin.

U glavnom meču večeri jedini slovenski borac koji je ostvario deset pobjeda u MMA karijeri, Lemmy Krušič, pokušat će osvojiti titulu prvaka AFC-a u kategoriji do 66 kilograma, a protivnik mu je tri kilograma lakši Mađar Adam Nemeth.

AFC 5:

1. Mauro Cerelli (Ita) vs. Arben Hajdini (Kosovo) – 100 kg
2. Ermin Lugan (BiH) vs. Matija Trušček (Hrv) – 70 kg
3. Enes Semič (Slo) vs. Danko Skorić (Hrv) – 84 kg
4. Tibor Čelan vs. Mate Buterin (Hrv) + 100 kg
5. Marko Drmonjič (Slo) vs. Muamer Jugović (Bih) – 84 kg
6. Tomaž Simonič (Slo) vs. Sanel Bašić (BiH) + 100 kg
7. Primož Vrbinc (Slo) vs. Mohamed Fazlić (BiH) – 72 kg
8. Lemmy Krušič (Slo) vs. Adam Nemeth (Madž) – 66 kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI