Lukačić: Nepravda je ispravljena, a revanš je suvišan

Vijesti iz regije 17.05.2013 08:15h Autor:

Lukačić VS Mijatović

MMA fanovi tjedan dana nakon održanog meča na FFC-u 4 u Zadru između Marka Lukačića i Antonija Mijatovića i dalje nisu završili raspravu o spornoj situaciji tijekom treće runde kada je Lukačić izvodio polugu, a sudac ga je u tome prekinuo, da bi se borba na kraju ipak nastavila.

Lukačićev klub Bandog uputio je prije nekoliko dana službenu žalbu Hrvatskom savezu slobodne borbe, a oni su prilično brzo donijeli odluku da se poništi pobjeda Mijatovića te je borba proglašena kao "no contest.

Lukačić je očekivano zadovoljan spomenutim raspletom situacije.

"Ja sam zadovoljan takvom odlukom HSSB-a, ona ne oštećuje nikoga, pogotovo ako se zna da je sudac u ringu pogriješio. Nakon borbe mislio sam da su svi protiv mene, ali kad sam vidio koliku zapravo podršku imam, znao sam da nepravda mora biti ispravljena", rekao je Lukačić za Fight Site.

Mnogi se nadaju da će doći do revanša. "Smatram da je revanš suvišan. Svaki meč je priča za sebe, a ja sam pobjednik u ovoj. Tko zna kako će se razvijati situacija u našoj novoj borbi, a i mene sad čekaju pripreme za nastup u Australiji. Imam gomilu ozljeda i nakon tog meča planiram uzeti malo dulji odmor kako bih prošao rehabilitaciju", dodao je Marko.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI