Marjanović najavio FFC 25: Ovaj nastup je velika privilegija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2016 11:08h Autor:

Miran Fabjan vs. Denis Marjanović

Večeras u 20:00 sati po američkom, odnosno u 02:00 sata iza ponoći po hrvatskom vremenu, u ring Final Fight Championship promocije će po šesti put stupiti jedan od najboljih bosanskohercegovačkih kick-boksača, Denis Marjanović.

Marjanovića će u Springfieldu na FFC 25 eventu dočekati francuski borac Youssouf Saidi koji će ovom prigodom debitirati u hrvatskoj orgranizaciji. Iza Youssoufa je 29 pobjeda iz 32 susreta te je i Denisu jasno kako se za ovaj meč morao dobro pripremiti ukoliko želi na najbolji mogući način prezentirati svoje vještine američkoj publici.

Na razliku u visini namjerava odgovoriti snagom i eksplozivnošću

“Bori se iz kontra garda i dosta je viši od mene, a to bi značilo i da je fizički slabiji tako da ću probati iskoristiti svoju snagu i eksplozivnost kako bih mu nanio što više štete. Po mogućnosti ću tražiti završetak prekidom.”

Nastup na FFC-ovoj američkoj priredbi smatra velikom prililegijom

“Ovaj nastup je velika privilegija. Dobio sam priliku kao jedan od najatraktivnijih boraca iz ovog dijela Europe. Nastojat ću što bolje prezentirati kako sebe, tako i klub, državu i grad iz kojih dolazim”,  zaključio je Marjanović razgovor s BiH medijima.

“Lumberjackov” nastup, kao i ostatak FFC 25 priredbe, ispratite u izravnom prijenosu na Fight Channelu ili FightChannelTV.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI