"Maro Perak je borac kojeg UFC mora uzeti!"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.11.2012 09:02h Autor:

Maro Perak

UFC je pokupio gotovo sve najbolje MMA borce na svijetu, možda bi se na prste jedne ruke mogli nabrojati oni koji su se odlučili za neku drugu opciju, a za koje se ujedno vjeruje i da bi mogli pomrsiti račune nekim većim UFC-ovim zvjerkama.

Lako moguće da će i oni prije ili kasnije ipak završiti u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji, a portal Bleacher Report potrudio se sastaviti listu od 23 boraca za koje također vjeruju da bi trebali dobiti priliku u UFC-u. Moglo bi se reći da su bili otvorenih svjetonazora, pa su se zaista potrudili potražiti i neke borce koji svjetskoj javnosti nisu previše poznati.

Članove Strikeforcea nisu uvrstili na popis s obzirom da će oni kvalitetniji kroz koji mjesec ipak postati članovi UFC-a nakon što se ta organizacija ugasi.

Nama je jedno ime na popisu bilo daleko najzanimljivije s obzirom na to da ipak dolazi iz Hrvatske. Dubrovačkog teškaša Maru Peraka također vide kao jednog od boraca koji bi trebao dobiti priliku u UFC-u! "Hrvatski borac Maro Perak spada među lakše teškaše sa svojih stotinjak kilograma, ali njegova snaga i vještine to itekako nadoknađuju. U svojoj je karijeri ostvario 11 pobjeda nokautom i sedam zahvatom, a ima značajne pobjede nad Travisom Wiuffom, Bobom Sappom i Miodragom Petkovićem", navodi se za Maru.

Hoćemo li ga ikad vidjeti u UFC-u teško je reći, znamo da ga tijekom 2013. godine očekuju neki novi jako teški izazovi, daleko najteži u dosadašnjoj karijeri, te prođe li i njih uspješno zaista je sve moguće!

Na popisu se također nalaze i neka prilično poznata imena poput Bibiana Fernandesa, Rashida Magomedova, Mameda Khalidova…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI