Maro Perak prije današnjeg meča završio u bolnici!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.11.2012 11:56h Autor:

Maro Perak

Loše vijesti stigle su nam jutros iz Abu Dhabija gdje večeras nastupa dubrovački borac Maro Perak. Član Gladijatora završio je u bolnici zbog ozljede zadobivene na posljednjem treningu prije meča.

Maru Peraka večeras u Ujedinjenim Arapskim Emiratima očekuje daleko najteži izazov u dosadašnjoj karijeri. Član dubrovačkog Gladijatora tražit će svoju 22. pobjedu u karijeri protiv borca koji ih je ostvario čak 68. Travis Wiuff definitivno je ogroman zalogaj koji bi našem borcu mogao u slučaju dobrog ishoda otvoriti brojna vrata, no kako to obično biva, ništa ne može proći bez određenih problema.

30-godišnji Perak tako je zadobio lakšu ozljedu na posljednjem lakšem treningu prije meča. Brazilac s kojim je Maro trenirao koljenom mu je pao na palac desne noge te je zbog toga morao i na pregled u bolnicu. "Prst je izletio, nije izgledalo dobro. Kiropraktičar ga je vratio na mjesto, potom sam otišao u bolnicu i slikali smo prst. Rendgenska snimka je pokazala kako je prst 'naciknuo' sa strane", izjavio je Maro u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

Meč ipak nije došao pod znak pitanja, on se prema planu održava večeras. "Prst ćemo dobro bandažirat. Morao sam smirivati organizatore, kazao sam im kako nema nikakvih problema, kako bi se borio i sa slomljenom rukom. Odahnuli su jer smo im glavna borba večeri, kad bi ona otpala, čitava priredba bi došla u pitanje. Inače, zbog uragana u Americi dvije su borbe otkazane."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI