Miočić ostavio poruku za sve izazivače i objasnio po čemu se razlikuje od prijašnjih prvaka

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.02.2017 15:42h Autor:

Stipe Miočić (Screenshot)

Posljednjim pobjedama Francisa Ngannoua i Derricka Lewisa teška je kategorija dobila dobrodošlu dozu svježe krvi. Lista izazivača već dugo nije izgledala ovako kvalitetno, no nisu to stvari koje zabrinjavaju aktualnog prvaka Stipu Miočića.

U situaciji kada je sve veći broj onih koji žele njegov pojas, ali i onih koji i dalje omalovažavaju njegov uspjeh i vještine, Stipe se osjetio dužnim svima njima poslati jasnu poruku.

“Slušajte, razumijem da je sve to dio promocije, ali meni nikad nitko nije davao šansu. Nitko nikad nije mislio da ću biti prvak, a pogledajte gdje sam sad. Nastavit ću ljudima dokazivati da su u krivu i to volim činiti. Obožavam to. Želim da mi kažete koliko sam očajan, kako ću završiti nokautiran i kako sam imao sreće tijekom cijele karijere. To je u redu, prihvatit ću to te vas i dalje ušutkavati”, izjavio je Miočić za FOX Sports te ostavio poruku za sve izazivače.

“Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio truda koliko sam ja uložio da dođem do ove titule. Briga što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam.”

Ispred aktualnog prvaka je druga obrana pojasa i revanš s Juniorom dos Santosom. Ukoliko pobijedi u tom meču, Miočić će doći na korak do ulaska u povijest, jer bi mu u tom slučaju nedostajala još samo jedna obrana da postane prvi teškaš u povijesti UFC-a s tri obranjena naslova. Nitko to još nije uspio postići, ali Stipe smatra da on nije poput ostalih teškaških prvaka.

“Želim to više od njih. Kratko i jasno”, zaključio je Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI