Miočić posjetio zadarske borce na treningu (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.08.2014 20:57h Autor:

Miočić s borcima u Zadru

Stipe Miočić zaista ima veliki broj fanova među hrvatskim pratiteljima borilačkih sportova, a pogotovo mu se dive brojni mladi borci koji se nadaju da će jednog dana također poput njega slaviti pobjede u UFC-ovom kavezu.

Iako je njegov posjet Hrvatskoj prvenstveno turističke naravi, nije propustio tijekom boravka u Zadru i okolici posjetiti tamošnje borce u kickboxing klubu Croatia.

"Preko njegovog rođaka smo ga pozvali u klub, jer nam je bilo rečeno da ima želju posjetiti jedan borilački klub u Zadru. Zbog svojih drugih obaveza nije stigao s nama odraditi trening, ali je došao na druženje. Naša dvorana jako mu se svidjela i prije nego ode rekao je da će doći ipak odraditi jedan trening s nama", otkrio je mladi i talentirani MMA borac Vladimir Ivan, kojem je neočekivano bila pružena i rijetka čast.

"Prije nego što nas je napustio, ja sam taman započinjao s treningom i pomogao mi je navući rukavice te se čak i ispričao što je neke od nas prekinuo tijekom treniranja. To je samo još jedan od dokaza koliko je Stipe veliki čovjek i pravi sportaš", dodao je Ivan. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI