Miočić prvi dan u domovini proveo u šetnji centrom Zagreba!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.08.2014 12:48h Autor:

Foto Facebook

Stipe Miočić je jučer prvi put u životu stigao u Hrvatsku, a već danas će se u sjedištu Fight Channela predstaviti hrvatskoj javnosti te će se družiti s hrvatskim fanovima. Press konferencija počinje u 18:00 sati!.

Peti teškaš svijeta slobodne borbe, Stipe Miočić, u nedjelju je sletio u Zagrebačku zračnu luku Pleso gdje ga je dočekao otac Bojan, nekoliko članova obitelji, mediji i drugi hrvatski UFC-ovac – Igor Pokrajac. Miočić je bio vrlo dobro raspoložen i očito sretan jer je napokon stigao u svoju drugu domovinu. 

U kratkom razgovoru za NovuTV, UFC-ova zvijezda je izrazila želju za upoznavanjem najvećeg hrvatskog borca svih vremena, Mirka "Cro Copa" Filipovića, za kojeg je rekao da mu je jedan od uzora i razloga zbog čega se počeo baviti borilačkim sportovima. Hrvatske navijače je osvojio hlačicama sa šahovnicom kakve je upravo Cro Cop nosio kroz čitavu karijeru.

Nakon što se smjestio, Stipe je, kako saznaje Fight Site, večer proveo u opuštajućoj šetnji središtem Zagreba gdje su ga prepoznali i htjeli se s njim slikati mnogobrojni poklonici slovodne borbe. Njegov službeni Twitter i Facebook profil su već preplavile mnogobrojne poruke dobrodošlice, a Stipe sve najbolje mu je poželio i Igor Pokrajac napisavši mu: "Napokon Stipe Miočić u Hrvatskoj! Dobrodošao prijatelju!"

Fight Site je proteklog tjedna izabrao 20 najvećih Miočićevih fanova koji će večeras dobiti priliku upoznati UFC-ovog teškaša. Osim te privilegije, navijači će dobiti i službenu majicu napravljenu povodom prvog Miočićevog dolaska u Hrvatsku, potpisani poster i autogram kartu. Press konferencija i navijački "meet and greet" počinju u sjedištu Fight Channela u Zagrebu u 18:00 sati.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI