Miočićev dolazak izazvao velik interes europskih medija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.08.2014 11:46h Autor:

Stipe Miočić - Facebook

Prvi dolazak Stipe Miočića u svoju drugu domovinu – Hrvatsku, je osim velikog zanimanja domaće javnosti, medija i njegovih mnogobrojnih navijača, izazvao i veliku pažnju europskih medija. Saznavši da je Miočić u Europi, čak šest stranih medija je, kako saznaje Fight Site, zamolilo Fight Channel da im organizira telefonski intervju s UFC-ovom zvijezdom.

Teme razgovora će, kako je najavljeno, osim posjeta svojoj originalnoj domovini biti i dvoboj protiv bivšeg prvaka Juniora dos Santosa, kao i širenje UFC-a na Europu i  ostale dijelove svijeta.

Među medijima koji će odraditi intervju s Miočićem su i specijalizirani njemački borilački portal Ground&Pound, britanski Sky Sports, britanski The Daily Telegraph i Daily Star.

Podsjećamo, Miočić će u ponedjeljak u 18:00 sati u zagrebačkom sjedištu Fight Channela održati press konferenciju za hrvatske medije, nakon čega će se družiti s 20 specijalno odabranih hrvatskih fanova. Oni će osim neponovljivog iskustva na dar dobiti i posebno dizajniranu majicu, potpisani poster i autogram kartu. Najavljen je dolazak svih važnijih hrvatskih medija!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI