Mirko ima novog trening partnera! Posjetio ga bivši dvostruki protivnik

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.02.2017 20:11h Autor:

Ishii, Filipović i Milinković

Mirko Filipović iznenada je dobio novo lice u svojoj dvorani, a to je njegov dvostruki protivnik, Satoshi Ishii, koji je u nedjelju stigao u Zagreb, gdje će neko vrijeme trenirati.

Čim je objavio svoje umirovljenje, Filipović je rekao kako će nastaviti svakodnevno trenirati te pomagati perspektivnim borcima svojim iskustvom. Tako je nastavio raditi u svojoj dvoranom sa svojom ekipom, da bi im se odjednom pridružio neočekivani gost. Nešto o tome Mirko je sam prenio na svom Facebook profilu:

“Moram priznati da me iznenadila poruka mog dvostrukog protivnika i olimpijskog pobjednika u judu, Satoshi Ishiia, u kojoj je izrazio zelju da trenira sa mnom.Pristao sam i već je u nedjelju stigao u Zagreb. On je krasna osoba i vrhunski sportaš, a sve nas u dvorani je osvojio svojom skromnošću i poniznošću, bit će mi zadovoljstvo pripremiti ga za slijedeći nastup u Tokyu, na Rizinu 16. travnja! p.s kimono na meni je samo fore radi.”

Ovo nam je također znak i da Mirkov oporavak od operacije ide jako dobro. Nadamo se da će sve više dobrih i perspektivnih boraca od sada dolaziti po iskustvo kod jednog od najvećih teškaša u povijesti. To je još jedna velika promocija Zagreba i Hrvatske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI