Mirza u Puli lovi pojas HSPB internacionalnog prvaka!

Vijesti iz regije 15.11.2012 10:55h Autor:

Pula Fight Night

Pula će nakon prilično duge pauze ponovno biti domaćin vrlo zanimljivoj borilačkoj priredbi, a u jednom od glavnom meču večeri Mirzet Bajrektarević pokušat će osvojiti titulu  internacionalnog prvaka Hrvatske u profesionalnom boksu.

Protivnik bi popularnom Mirzi, koji je u posljednjih godinu dana bio prilično aktivan te je odradio šest mečeva i ubilježio jednako toliko pobjeda, trebao biti prilično dobar mađarski boksač Peter Sipos koji u svojoj karijeri ima  šest pobjeda i dva poraza. Osvoji li Mirzet HSPB-ov pojas prvaka, to bi mu ujedno značilo i ulazak na ljestvicu najboljih 20 za određene WBC-ove titule.

Na Pula Fight Nightu 23. studenog nastupit će također, kao što možete vidjeti na plakatu, i Stjepan Božić, a svoje mečeve trebali bi odraditi i članovi klubova iz regije.

Priredbu u Puli neće propustiti ni neke hrvatske boksačke legende poput Željka Mavrovića i Damira Škare, a ulaznice se od subote mogu naći u pretprodaji po cijeni od 50 i 70 kuna. Očekuje se također da ovih dana bude objavljen i cijeli popis borbi ove zanimljive priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI