Mladen Brestovac: “Skidao sam high kickom i više borce od njega!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.06.2018 11:53h Autor:

Mladen Brestovac

Mladen Brestovac sutra ima novu priliku doći do teškaškog pojasa najjače svjetske kickboxing organizacije. Protivnik je isti kao i kod prošlog napada na titulu, no Mladen vjeruje kako je iz prvog meča izvukao dovoljno lekcija da ovog puta bude drugačije.

Rico Verhoeven iz prvih je redova pratio posljednju Mladenovu borbu, u kojoj je high kickom nokautirao Hesdya Gergesa usred Amsterdama. Izraz na njegovom licu pokazivao je kako mu nije svejedno te se čini kako je on shvatio da je Mladen dodatno napredovao od njihove borbe, održane prije nešto više od dvije godine. Mladen sada ima novu priliku uzeti taj pojas, a mnogi očekuje da bi upravo “Scorpion Sting”, što je Mladenov nadimak, ali i opis njegovog najjačeg udarca, mogao biti koban.

“Skidao sam high kickom i više borce od njega”, izjavio je Brestovac za službene Glory medije, kada je bio upitan o tome hoće li Ricova visina predstavljati problem oko plasiranja high kicka, kakvim je u Gloryu savladao još jednog elitnog teškaša, Jahfara Wilnisa.

Prošli put je Mladen odradio jako dobru prvu rundu, no kasnije je padao, odnosno prvakova kondicija bila je nešto s čime se nije mogao mjeriti. Je li se nešto promijenilo po tom pitanju, saznati ćemo već sutra.

“Rico je izuzetno iskusan borac koji je već prošao puno toga, kvalitetan je u svemu i izuzetno je brz. No, ja sam uvjeren da imam ono što je potrebno da ga ovog puta pobijedim“, još je dodao Mladen.

Meč je na rasporedu sutra u Birminghamu, kao glavni okršaj Glory 54 programa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI