Mladen Brestovac u Marseilleu brani NDC naslov! (VIDEO)

Vijesti iz regije 18.09.2015 10:32h Autor:

Mladen Brestovac

Mladen Brestovac je u studenom prošle godine osvojio naslov Nuit Des Champions u teškoj kategoriji, a sad ga očekuje obrana pojasa protiv domaćeg borca Fabricea Aurienga.

Do naslov NDC prvaka Mladen Brestovac je došao pobjedom protiv Nicolase Wambe, a obrana naslova očekuje ga 14. studenog u Marseilleu kad će mu na suprotnoj strani biti domaći borac Fabrice Aurieng koji je na oproštaju Jeromea Le Bannera pobijedio Yuksela Ayaydina. Riječ je o profesionalnom boksačku koji se paralelno bori i u kick boksu. Kao boksač ima omjer od 10 pobjeda (3KO) i 7 poraza. Borio se i protiv sljedećeg protivnika Deontaya Wildera, Johanna Duhaupasa i bivšeg K-1 prvaka Kyotara Fujimota te je izgubio nokautima. No, iza sebe ima pobjede protiv Gregoryja Tonyja, Jakova Gospića i Raphaela Zumbana Lovea.

"Čeka me težak meč protiv domaćeg bokasač koji će imati podršku navijača, ali već sam navikao na te stvari. Zapravo mi odgovara da on ima pritisak domaće publike. Ući ću u meč opušteno, uživat ću i nadam se obraniti naslov.", izjavio je "Scorpion Sting" za Fight Site.

No, prije toga čeka ga nastup na Gloryjevom turniru četvorice u Denveru koji će se održati 9. listopada. Protivnik u polufinalu Brestovcu će biti Benjamin Adegbuyi.

"Nadam se da ću biti pobjednik tog turnira. Imao sam težak ždrijeb i već u polufinalu se borim protiv prvog favorita. Najvažnije da pripreme prolaze dobro i po planu. Prilagodio sam treninge turnirskom tipu natjecanja. Prošao sam već takve turnire u karijeri i najbitnije je da se ne ozlijedim i onda, ako prođem dalje, u finalu dam sve od sebe."

U drugom polufinalu na Gloryju 24 borit će se Ben Edwards i Jahfarr Wilnis.

NDC 22:

Za  NDC naslov -61kg
Karim Bennoui vs Javier Hernandez

Za NDC naslov u teškoj kategoriji
Mladen Brestovac vs Fabrice Aurieng

Za  NDC naslov -77kg
Karim Benmansour vs Darryl Sichtman

Za  NDC naslov -66kg (MMA/Pankration)
Araik Margarian vs Teddy Purple

Superborbe:
Dylan Salvador vs Bruce Codron (70kg)
Samir Mohamed Slimani vs Eddy Nait (67 kg)
Sébastien Pace vs Jeremy Ragazzacci (75kg)
Yohann Drai vs Cedric Castagna (68kg)
Edward Bernadou vs Abdellah Ezbiri (70kg)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI