Najbolji srpski MMA borac poručuje iz Amerike: Nedostaje mi Đorđe Balašević!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.03.2015 09:31h Autor:

Bojan Veličković

Ponajbolji srpski MMA borac, Novosađanin Bojan Veličković, već neko vrijeme živi u SAD-u gdje "ganja" svoju borilačku karijeru. "Veli" je pokušao upasti u The Ultimate Fighter, no milimetri su ga dijelili da se okuša u tom odličnom showu koji je iznjedrio velik broj poznatih UFC imena. Na dalek put ga je zapravo odveo lokalni borilački reality show "Put ka vatrenom ringu" gdje je kao pobjednik otišao preko Velike bare u slavni American Top Team. 2014. je dobio američku sportsku profesionalnu vizu P1 i od tada je i službeno stanovnik Floride.

U zanimljivom intervjuu za novosadski NSHronika.rs portal, Veličković je pokazao o koliko se elokventnom i pametnom mladiću radi. Otkrio je svoje ciljeve, ali i dosadašnja iskustva u Americi.

"Moj početak, predpostavljam kao i svaki drugi je bio izuzetno težak i naporan, u akademiju su dolazili borci s raznih strana svijea pa sam stalno morao da se dokazujem kako bih bio zapažen od strane trenera i kako bih opravdao status talentiranog klinca iz Srbije, za koju je tada mogu slobodno reći tamo rijetko čuo", rekao je na početku intervjua.

Čitav razgovor i što mu najviše nedostaje u SAD-u možete pročitati na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI