Novi Flash: Najčvršće brade UFC-a, predstavljamo Hrvoja Martića, MMA spašava živote…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.03.2015 12:51h Autor:

Anja Alavanja Romac

Danas je na rasporedu novo izdanje jedinu emisije o borilačkim sportovima, na ovim prostorima. FC report preimenovan je u Flash, a imamo i novi vizualni identitet. No, budući je sadržaj bitniji od forme; pročitajte što vam u najnovijim adrenalinskim minutama donosimo! 

Porazgovarali smo s Hrvojem Martićem, borcem koji nanosi ozljede, ali ih i sanira. Hrvoje je, naime, i FFC-ov "cutmen", pa nam je iz prve ruke otkrio kako je gledati borbe iz prvog reda, te vidati rane borcima. Hrvoja uskoro čeka drugi nastup za FFC, i to u Ljujbljani. Od stranih smo boraca, nekoliko minuta posvetili Cainu Velasquezu, UFC-ovom prvaku koji zbog ozljeda stalno odgađa novi meč, no kocka je bačena; Cain se bori na UFC-u 188. 

U novom Flashu donosimo vam i jedno granitno odbrojavanje; top 5 najčvršćih brada UFC-a! Niti jedna nije neoboriva, no borac na prvom mjestu, nakon 10-ak godina karijere, ima tek jedan nokaut. 

Nakon nove hajke na MMA, ovoga puta od strane francuskog judo saveza, odlučili smo prikazati i svjetliju stranu ovoga sporta. Naime, brojni su strani, ali i domaći primjeri, u kojima borci svjedoče kako ih je bavljenje MMA-om maknulo "s ulice", spasilo od siromaštva, članstva u mafiji, itd. Naše snage MMA-a, Matej Truhan i Tadija Majić, tvrde da se, otkada se bave ovim sportom, više nikada nisu potukli van kaveza. 

Novi Flash pratite danas, nešto poslije 20 sati, na Fight Channelu! 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI