Objavljen popis borbi za Piccadilly Sinj Fight Night!

Vijesti iz regije 20.03.2015 15:34h Autor:

Ivan Gluhak

U nedjelju 29. ožujka Sinj će biti domaćin Piccadilly Sinj Fight Nighta koji će okupiti mnoga zanimljiva borilačka imena.

Večer borilačkih sportova u Sinju ponudit će borbe u grapplingu, MMA-ju, kick-boksu i boksu, a u glavnim će ulogama biti sinjski borci, Stjepan Vugdelija (boks), Luka Ćurković (MMA), Antonela Tomašević (MMA) i Stipe Labrović (K1). Posebnu će pozornost privući nastupi kickboksača Matijasa Barića iz Pitt Bulla, MMA borca Ivana Gluhaka (Leon Gym Zagreb) te još niza odličnih imena koje će predvoditi mlada garda iz UFK Ban. 

Ovaj se događaj odvija u sklopu početka proslave 300-te obljetnice obilježavanja Sinjske alke. Zamjenica gradonačelnika  Kristina Križanac izrazila je zadovoljstvo do sada odrađenim pripremama kao i činjenicom da je ovakav događaj uopće došao u grad Sinj, u uvjerenju da će ovakav i svi slični eventi u budućnosti značajno obogatiti sportsku a potom i društveno-kulturno scenu.

Organizator JJK Uragan, na čelu s glavnim trenerom Hrvojem Znaorom, najavio je vrhunski fight card na kojem će nastupiti mladi i perspektivni borci.

Organizatori su otkrili da nije isključeno da u Sinju nastupe još dva vrlo poznata hrvatska MMA borca koji će dodatno obogatiti cijeli događaj, ali o tome će se znati više neposredno prije same borilačke priredbe.

Svi koji se žele slikati i pozdraviti s borcima i gostima za to će imati priliku u subotu 28. ožujka u klubu Piccadilly u 21 sat.

Piccadilly Sinj Fight Night, 29. ožujka, 20:00 sati 

Grappling (uvodne borbe)

Giovanni Scimeca (ITA) vs. Fabjan Šarčević (UFK Ban), kat. -77 kg
Tomislav Nikolić (JJK Uragan) vs. Ante Barada (Trogir), kat. +93 kg

Polu-profi meč u MMA (djevojke)

Antonela Tomašević (KBK Pitt Bull) vs. Sonja Krizmančić (UFK Ban), kat. -75 kg

Polu-profi meč u MMA

Luka Ćurković (JJK Uragan) vs. Nikola Dučkić (UFK Ban), kat.-77 kg

Profi MMA meč

Ivan Gluhak (Leon Gym Zagreb) vs. Žanel Puce (KBK Mostar), kat.-84 kg

Kickboxing

Stipe Labrović (KBK Knez Sinj) vs. Vlatko Žaja (Pitt Bull Split), kat.-77 kg
Matijas Barić (Pitt Bull Split) vs. Draženko Čosović (KBK Trebinje/BiH), kat.-84 kg

Profesionalni boks meč

Stjepan Vugdelija (BK Joker) vs. Elvir Behulović (BK Omiš)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI