Objavljen popis mečeva Obračuna u ringu 12

Vijesti iz regije 21.08.2014 13:07h Autor:

Poster

Vis će u ponedjeljak 25. kolovoza u tvrđavi Fortica ugostiti zanimljiv borilački event čiji su organizatori kickboxing klub Pit Bull iz Splita i lokalni kickboxing klub Vis.

Prvi, uvodni dio programa biti će sastavljen od pet borbi velikih nada hrvatskog kickboxinga juniorskih reprezentativaca koji će za manje od mjesec  dana nastupati na SP koje se ove godine održava u Riminiju a ove borbe zamišljene su kao zadnja provjera.

U glavnom dijelu programa koji bi trebao početi oko ponoć, biti će osam borbi (šest kickboxing, jedan MMA i jedan boksački meč) u kojima će nastupati borci iz samog vrha hrvatske borilačke scene, a kojima će se suprostaviti respektabilni borci između kojih ćemo istaknuti predstavnike Švedske, koji će u tromeču protiv Hrvata pokušat odnijet pobjedu te izuzetno opasne borce iz Tajlanda. Zanimljiv je i MMA nastup Austrijanca Weinpoltnera kojeg pamtimo iz dvoboja protiv Bob Sappa u Areni 2010., a on će se suprotstaviti velikoj nadi otoka Visa. Zanimljivost je još veća kada se zna da je ovo prvi put da Višani imaju svog predstavnika u ringu na velikoj sceni.

Priredba je organizirana u kasnijem terminu kako bi svi domaći ljubitelji mogli stići po obavljenim poslovima a i iz razloga kako bi svi zainteresirani gledatelji koji dolaze iz daljih krajeva mogli doći sa zadnjim brodom koji kreće u 21.00 sat iz splitske gradske luke te stiže u Vis prije početka glavnog dijela priredbe. Fešta Pit Bulla, u diskoteci Fortica uz bogat zabavni program poslije borbi trajat će do zore pa će se gledatelji nakon provoda moći vratiti s prvim trajektom za Split u 6.00 sati.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI