Olimpijka Barbara Matić: Sat vremena prije polaska u Rio još sam bila u moru

Vijesti iz regije 03.08.2016 15:39h Autor:

Barbara Matić

Na Olimpijskim igrama koje ovoga petka počinju u Rio de Janeiru Lijepu našu će predstavljati i Barbara Matić. Uoči polaska u Brazil 22-godišnja judašica se za Index osvrnula na veliki zadatak ispred sebe.

”Sat vremena prije polaska za Zagreb, a nakon toga i za Rio još sam bila u moru”, otkrila je Barbara uoči puta za Rio gdje će provesti 17 dana.

Splićanka je priznala kako početkom godine nije bila u najboljoj formi, ali se približavanjem nastupa na svojim prvim Olimpijskim igrama ipak dobro pripremila.

“Početkom godine sam bila cijela ‘napola. Trebalo mi je i sparinga i fizičke pripreme i snage. Na olimpijskom trening kampu u Poreču, pa na treninzima u Splitu i Solinu, a posljednjih dana i u Pragu sam sve vratila i sad se osjećam odlično.”

“Prije pola godine sam mislila,’Ima još do tad’, a sad je sve,’Zbilja idem!’. Ispratili su me sestra Brigita, mama, tata i prijateljica, judašica Matea Borozan. Mama me ljubila koliko god je mogla, tata je bio čvrst, a Brigita i Matea… Kako će me ispratiti sestra i prijateljica nego emotivno”, rekla je Matić za Index.

Barbara priznaje da je jako uzbuđena što će po prvi puta iskusiti čari Olimpijskih igara i upoznati brojne uzore i kolege iz svijeta sporta.

“Mislim da ću biti kao dijete. Kao volonteri na Igrama. Htjet ću se fotografirati sa svima. Posebno mi je “velik” Usain Bolt. On i plivač Michael Phelps. Zašto? Jer nisu samo pobjednici i osvajači medalja nego su i najbrži na svijetu. Jedan na zemlji, drugi u vodi. Uživat ću i u činjenici da sam dio hrvatske reprezentacije. Vjerujem da ću se sprijateljiti sa svima.”

Matić će prvi nastup imati u srijedu 10. kolovoza. S obzirom na njezin stav, rezultati su zagarantirani.

“Ja kad nešto radim, onda ću raditi kako treba. Nema kod mene nešto napola i jako sam ambiciozna.”

Intervju u cijelosti možete pročitati OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI