Osvojite FFC-ove MMA rukavice u novoj nagradnoj igri!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.08.2014 21:35h Autor:

FFC MMA rukavice

Za nešto malo manje od mjesec dana Final Fight Championship krenut će sa svojim drugim dijelom sezone. Već je najavljeno da će se u drugoj polovici rujna u Zagrebu održati treći po redu event iz serije Futures, a na idućim eventima ove jeseni i zime fanovi bi trebali vidjeti napokon i mečeve u kojima će ulog biti titula prvaka.

Nema sumnje kako će mnogi borci htjeti oko svog struka staviti FFC-ov pojas, no još uvijek nije otkriveno tko će sve dobiti priliku okititi se tom prestižnom titulom.

Upravo to tema je nove Fight Siteove nagradne igre u kojoj će jedan sudionik biti nagrađen FFC-ovim MMA rukavicama!

Od vas tražimo da posjetite portal Final Fighta s rosterom MMA boraca, odaberete jednu svoju najdražu kategoriju te u njoj dva borca za koje smatrate da zaslužuju priliku boriti se za FFC pojas prvaka. Poigrajte se "match-makera", uparite dva borca i zajedno s detaljnijim objašnjenjem (najmanje 100 riječi) zašto smatrate da baš oni zaslužuju meč za titulu javite nam se na mail zoran.zdelar@fightchannel.hr.

Mi ćemo odabrati nama tri najzanimljivija prijedloga i zatim ih objaviti na Fight Siteu skupa s objašnjenjem, a onda će se kroz anketu odrediti osvajač MMA rukavica!

Svoj meč i objašnjenje pošaljite nam najkasnije do 31. kolovoza u ponoć, a tijekom sljedećeg tjedna održat će se i novi krug nagradne igre u kojem ćemo pokloniti jedan par kickboxing rukavica, a od vas ćemo tražiti da učinite sve isto, ali kad su u pitanju K1 borci! Napomena: nagrada se može dostaviti dobitniku samo na teritoriju Republike Hrvatske!

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI