Petje u Rusiji protiv tajlandskog Terminatora!

Vijesti iz regije 22.11.2012 09:53h Autor:

Samo Petje

Samo Petje pridružit će se najboljem slovenskom K-1 borcu Miranu Fabjanu te će i on također odraditi borbu u Rusiji na prestižnom Tatneft Cup turniru.

Slovenski borci putuju u Kazan već u ponedjeljak 26 .studenog, a mečevi su na rasporedu u četvrtak, pa će imati dovoljno vremena kako bi se prilagodili na novu okolinu i što spremniji uđu u borbu, koju im je dogovorio Fightlige promotion, a njoj se na čele nalaze upravo Miran i njegov trener Dario Grilanc.

U Kazanu se također trebao boriti i slovenski teškaš Rok Štrucl, no morao je otkazati nastup zbog ozljede, baš kao i njegova kasnija zamjena Uroš Veličevič, a prema prvotnom planu Petje je trebao nastupiti u njihovom turniru do 70 kilograma, koji je ipak odgođen za početak 2013. godine, pa će na kraju nastupiti samo u prestiž meču.

"Da, u Rusiji se na kraju borimo samo Fabjan i ja, a zahvaljujem se organizatorima na pozivu i obećajem da ću dati sve od sebe. Krajem listopada je bilo dogovoreno da nastupam u turniru, tako da sam se za to bio i pripremio u svom klubu Red Devil u Ljubljani, pa nema sumnje da ću biti maksimalno spreman za borbu. Sad mi je preostalo još nekoliko treninga, a u nadolazećim danima više ću raditi na psihičkoj pripremi, jer se radi o meču po pravilima koja su malo drukčija od onih na koja sam ja navikao. Ako netko ne pobijedi prekidom u tri runde po tri minute, radi se obavezno dodatna četvrta runda i tek se onda donosi sudačka odluka o pobjedniku. Protivnik mi je tajlandski borac Robert "Terminator". Mi smo ponudu prihvatili i sada je na meni da se predstavim u najboljem mogućem svjetlu te se nadam dobrom ishodu. Vjerujem da ću pokazati organizatorima da mogu računati na mene i na svom sljedećem turniru", rekao je Petje za Fight Site.

Tatneft Cup su u prošlosti osvajala mnoga poznata imena koji su zahvaljujući i tome stvorili
veliko ime u svijetu, a među njih možemo svrstati Artema Levina, Dmitryja Shakutu, Dzhabara Askerova i Vitalyja Akhramenka, a u 2011. godini sudjelovao je također Dževad Poturak.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI