Pogledajte kako se Filipović i Delija pripremaju za japansku avanturu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.02.2018 17:30h Autor:

screenshot

Ante Delija trebao bi u svibnju odraditi svoju povratničku MMA borbu nakon teške ozljede i dugog oporavka. Biti će to u Rizinu, a za odlazak u Japan se priprema u Zagrebu, u dvorani Mirka Filipović.

Delija je jedan od onih koje je Filipović uzeo pod svoje, doveo ih u dvoranu te trenira zajedno s njima. Tako se uz Deliju, Sašu Milinkovića, Aleksandra Rakasa i druge priprema i on za svoje borbe, no isto tako će pripremiti Deliju da se u najboljem izdanju predstavi japanskoj publici, kada u svibnju prvi put uđe u Rizinov ring.

Filipović će također ponovno put Japana, no to bi trebalo biti nekih dva mjeseca nakon dubrovačkog teškaša. Ipak, i on je u stalnom treningu, budući da je u godinama kada si ne smije dozvoliti niti kratkotrajno ispadanje iz forme. Njih dvojica svakodnevno zajedno treniraju pa se tako pojavila snimka s jednog od treninga, koju je Cro Cop objavio na svom Facebook profilu, preko kojega se trudi što češće komunicirati s fanovima.

Deliji će to biti prva borba nakon rujna 2015. godine. Tada je u ruskom M-1 napao teškašku titulu koja je bila u vlasništvu danas uspješnog UFC borca, Marcina Tybura. Dubrovčanin je u toj borbi doživio lom noge i upravo zbog toga ovoliko dugo nije ušao u ring. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao je 14 pobjeda i tri poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI