Pogledajte novi ubod “Scorpion Stinga”: Osjećao sam da mu je već bilo dosta (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.06.2016 14:00h Autor:

Mladen Brestovac/FFC 24

Mladen “Scorpion Sting” Brestovac ostvario je sjajnu pobjedu na prvom FFC-u u SAD-u. U glavnoj borbi večeri najbolji hrvatski kickboksač je četiri puta rušio svog protivnika, iskusnog Amerikanca Stevena Banksa i uništio ga high-kickovima, svojim najjačim oružjem.

“Počeo sam polako, ali vidio sam da ga mogu dovršiti high kickom jer mu je desna ruka bila nisko. Dogodilo se to dvaput u prvoj rundi, jednom u drugoj, bilo je dovoljno za kraj borbe”, rekao je Brestovac nakon pobjede.

“Volim se boriti dulje, ne volim prerano završiti borbu čak i ako mogu, jer što si dulje u ringu, bit ćeš u boljoj formi u sljedećoj borbi. Kada sam vidio pravu priliku, završio sam to. Osjećao sam da mu je već bilo dosta borbe, bio je umoran, dobio je puno teških udaraca, par u jetru, vidio sam da teško diše, ne bi još dugo izdržao”.

O budućim planovima je rekao: “Vidjet ćemo. Vjerojatno ću se boriti ponovo u FFC-u, a onda i u Gloryju”.

Na pitanje gdje vidi svoje mjesto u hrvatskom borilačkom sportu koji je dao imena poput Branka Cikatića i Mirka Filipovića, Brestovac je odgovorio: “Ti ljudi su velike zvijezde u Hrvatskoj, moram još puno toga napraaviti da dođem na njihovu razinu, ali to bi bilo ostvarenje sna”.

Panda went down😆😆😆 #finalfightchampionship

A video posted by DJ REDK (@dj_redk) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI