Pogledajte seminar na kojem je Pijetraj otkrio kako je stvarao šampione (VIDEO)

Vijesti iz regije 08.03.2017 10:00h Autor:

Hrgović, Pijetraj i Sep

Jedan od najboljih europskih boksačkih stručnjaka i hrvatski boksački izbornik Leonard Pijetraj je prošlog tjedna održao vrlo zanimljiv trenerski seminar pod nazivom “Kako sam stvarao boksačke šampione”.

U sat vremena dugačkom izlaganju na temu šakačkog sporta, Pijetraj je pokušao na polaznike seminara, buduće trenere, prenijeti što više zanimljivih detalja koji mogu pomoći pri ostvarivanju zadanih ciljeva.

Glavni “light motiv” predavanja je bilo ostvarivanje rezultata u ograničenim uvjetima. S obzirom na nezavidnu financijsku situaciju u društvu, ali i malen novac koji se ulaže u razvitak sporta, Pijetraj se u predavanju fokusirao na to kako unatoč tim poteškoćama trener sa svojim sportašem može napraviti rezultat ravan onome koji bi se očekivao u puno boljim uvjetima.

Pijetraj je u karijeri trenirao gotovo sve najbolje hrvatske boksače u posljednjih dvadesetak godina. Prošlog ljeta je s Filipom Hrgovićem u Rio de Janeiru ostvarao povijesni uspjeh osvojivši brončanu medalju na Olimpijskim igrama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI