Pogledajte vrhunske borbe s Arti FC-a 4! (VIDEO)

Vijesti iz regije 22.03.2015 18:17h Autor:

Arti FC 4

U nedjelju, 15. ožujka je u Ljubuškom (Gradska dvorana) održan četvrti po redu Arti FC turnir na kojem smo vidjeli nekoliko zanimljivih imena, ali i prva dva dvoboja za titulu. Već tradicionalno, priredba je bila odlično organizirana, a dvorana sjajno popunjenja. Gledatelji su vidjeli mnogo prekida i atraktivnih poteza, a sad to mogu učiniti svi koji nisu prisustovali na ovom sjajnom eventu. 

U dvoboju za naslov u lakoj kategoriji Ivan Vladimir je slavio protiv Ante Alilovića prisiljavanjem na predaju već u prvoj rundi te se okitio ARTI FC pojasem. Gotovo na isti način, samo u velter kategoriji, slavio je Marinko Zarubica protiv Ivana Zadre. Zarubica je pobijedio tehničkim nokautom u prvoj rundi dvoboja  za naslov prvaka te je uzeo pojas.

Publiku su najviše zanimali mečevi dvije najveće zvijezde Ivana Gluhaka i Ivice Truščeka, obojice FFC boraca s velikim iskustvom. To  je iskustvo i stiglo do izražaja pa su borci iz zagrebačkih klubova slavili prekidima već u prvoj rundi. Trušček je tehničkim nokautom pobijedio Rusmira Jugovića, a Gluhak Aleksandra Brajkovića. "Braveheart" se još i naljutio na svog protivnika jer se prerano predao.

Uživajte u mečevima!

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI