Pokrajac objasnio kako mu je propala nova borba u UFC-u: “Zabrinuo sam se za svoj život”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2017 00:33h Autor:

Igor Pokrajac/ Photo by Fight Site

Igor Pokrajac trebao se vratiti u oktogon za tri tjedna nakon gotovo godinu dana pauze. Posljednji put borio se na UFC-u u Zagrebu prošlog travnja, a prošlog tjedna iznenada se povukao sa nadolazeće priredbe u Las Vegasu zbog ozljede glave.

Lošu vijest dobio je nakon liječničkih pretraga. “Kada sam saznao u čemu je problem, bio sam jako zabrinut za svoj život, za obitelj, djecu. Sve vam prođe kroz glavu u tom trenutku”, rekao je Pokrajac u razgovoru za Novu TV dodavši da još ne zna sve detalje svog stanja.

Doktor Željko Kapulica je ovako prokomentirao zdravstveno stanje hrvatskog borca. “Dobra stvar je što UFC inzistira na tim pregledima dok druge organizacije ne. Bilo bi dobro kad bi svi to radili. Igor je jedan od čvršćih boraca pa ako se njemu dogodilo može se dogoditi bilo kome”.

“Prije svake borbe morate raditi magnet glave, ultrazvuk srca. Za pretrage vam treba nekoliko dana. Neke moraju biti samo u privatnim poliklinikama. Svaka provjera mora biti ovjerena s brojem licenciranog doktora”, dodaje Pokrajac koji će više o svemu znati za dva tjedna.

Na sjajnom UFC-u 209 trebao se boriti protiv Eda Hedmana.

“Žao mi je jer sam ušao u veliku formu. Dobio sam priliku za veliki card. Protivnik po mjeri. Sve sam organizirao, mjesec dana priprema u baznom kampu u Miamiju”, rekao je razočarani Pokrajac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI