Poturak izgubio u Rumunjskoj, odluka ponovno malo nategnuta!

Vijesti iz regije 10.11.2012 21:28h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak večeras je doživio novi poraz na priredbi SuperKombata, a čini se da i ovog puta može biti malo nezadovoljan sudačkom odlukom.

Najbolji bosansko-hercegovački K-1 borac nastupio je na večerašnjoj odličnoj priredbi rumunjske K-1 organizacije SuperKombat svega nekoliko tjedana nakon što je doživio poraz u Aradu zbog čega se poprilično naljutio te je odmah napustio bio ring.

SuperKombat mu je dao novu priliku, protivnik mu je ovog puta bio Ibrahim Aarab, Poturka su čak i kladionice proglasile uvjerljivim pobjednikom, no nakon meča sudac mu ipak nije podignuo ruku. U prilično izjednačenom meču svakom je borcu pripala po jedna faza te je bilo prilično neizvjesno na koju stranu će otići meč, a suci su podijeljenom odlukom pobjedu dodijelili borcu Chakuriki Gyma.

Moguće da su presudila prilično atraktivni Aarabovi udarci koljenima koji su u nekoliko navrata pronašli svoj cilj. Oba borca su u završnici borbe bili potpuno iscrpljeni. Palo je tada nekoliko čistih udaraca, no nije bilo snage da se protivnika ozbiljnije uzdrma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI