Prijave za FFC Futures 3 kreću za desetak dana!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.08.2014 17:17h Autor:

FFC Futures

Final Fight Championship organizacija svoj drugi dio sezone ove godine otvorit će, kao što je već ranije najavljeno, novim eventom iz serije Futures na kojima će po treći put ove godine biti pružena sjajna prilika manje iskusnim borcima da se dokažu u ringu i pokušaju izboriti ugovor s FFC-om.

Prva dva Futuresa koji su se održali u Opatiji pokazali su se kao pun pogodak, mnogo boraca već se istaknulo zahvaljujući odličnim mečevima, a neki su od njih i prija finala koje će se održati u prosincu zahvaljujući sjajnim nastupima na Futuresu već dobili priliku na "pravom" FFC eventu.

Futures 3 održat će se sredinom ili tijekom druge polovice rujna, a točan datum kao i ostali detalji o eventu bit će objavljeni kroz desetak dana kad će ujedno krenuti i prijave svih zainteresiranih boraca.

Koncept eventa ostaje nepromijenjen, pa će se tako nastaviti s turnirima osmorice u ukupno deset kategorija, po pet u K1 (-70, -77, -85, -91 i +91 kg) i pet u MMA disciplini (-70, -77, -84, -91 i +93 kg).

Interes boraca za nastupom na Futuresu postaje sve veći, pa se tako FFC-u tijekom ljeta već javilo mnogo njih sa željom da postanu dio ove zanimljive priče. Nema sumnje kako će Futures 3 donijeti stoga još više akcije na oduševljenje borilačkih fanova, a borci već mogu polako početi s pripremom svojih podataka i video snimki prethodnih mečeva kako bi povećali svoje šanse i bili primljeni na Futures 3.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI