Prijave za novi FFC Futures otvorene još samo tri dana!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.08.2014 14:00h Autor:

FFC Futures

Final Fight Championship organizacija drugi dio svoje sezone 2014. započinje novim eventom iz serije Futures. Po treći puta ove godine manje iskusni borci dobit će priliku pokazati znanje u FFC-ovom ringu i tako izboriti svoje mjesto na završenom eventu krajem prosinca.

Već trenutna lista prijavljenih boraca obećaje još jednom mnogo odlične akcije, a nema sumnje kako će do ove nedjelje, kad je posljednji dan za prijavu boraca, taj popis postati još veći i atraktivniji.

Podsjetimo, četvrtfinalne borbe održat će se s početkom u 9 sati ujutro, polufinala u 14 sati, a finalisti će nastupiti u glavnom večernjem dijelu koji započinje u 20 sati i bit će emitiran diljem svijeta uz standardnu vrhunsku produkciju na kakvu su FFC-ovi fanovi već naviknuli, a tom prilikom nastupit će također i neke od najvećih FFC-ovih zvijezdi u super-borbama.

MMA borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će jednu rundu od pet minuta, dok će finale trajati dvije runde po pet minuta uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -84, -93 i +93 kg.

K1 borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će dvije runde od dvije minute i borci će koristiti štitnike potkoljenica, dok će finale trajati tri runde po dvije minute uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -85, -91 i +91 kg.

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje ili kontaktom na e-mail adresu zoran.zdelar@fightchannel.hr te još jednom pozivamo borce iz čitave Europe koji nemaju više od deset profesionalnih mečeva da iskoriste priliku i prijave se najkasnije u nedjelju 31.08. do ponoći za nastup na FFC Futuresu 3 na portalu Final Fighta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI