Pripazite na njega – on je budućnost srpske teške kategorije!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.02.2017 12:02h Autor:

Rade Opačić

Borac kojeg svakako treba imati na oku u narednim godinama je mladi srpski teškaš Rade Opačić. Iako mu je tek 19 godina, borilačka scena u Srbiji bruji o momku kojim bi Srbija napokon mogla dobiti kvalitetnog kick boksing teškaša, kakvog nije imala godinama. Opačić je hrabrost dokazao frekventnim nastupima. Radi se, naime, o borcu koji ne bira natjecanja, nego se odaziva na svaki poziv koji mu je upućen. Bilo kada, protiv bilo koga i bilo gdje – njegov je moto. 

25. veljače Opačić će sudjelovati na priredbi u austrijskom Weizu naziva “Warrior Destiny” te se nada novoj pobjedi koja bi ga približila glavnom cilju – potpisu za FFC.

“Protivnika ne poznajem tako da ne mogu spremiti strategiju za njega, ono što mi je bitno da sam maksimalno spreman i da idem u Austriju ubilježiti jos jednu pobjedu”, kaže Opačić i dodaje:

“Ono sto mi je želja poslije ovog meča je da nastupim na jednom od FFC evenata i da u dogledno vrijeme probam osvojiti prestižni FFC pojas.”

Njegov trener  i predsjednik KBK Sinđelić Nikola Pavković za njega kaže da svoje neiskustvo zbog malog broja borbi nadoknađuje velikom hrabrošću i profesionalnim pristupom treningu. Ono što je svakako najveći potencijal Rade jesu njegovi fizički gabariti. Iako ima tek 19 godina, ovaj mladić iz Srbije ima 2.00 metra i oko 107 kilograma. Što reći osim impresivno…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI