Provjerite koliko je Ishii napredovao u stojci od dolaska u Cro Cop team (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.06.2018 20:00h Autor:

Screenshot

U utorak smo saznali kako će japanski MMA majstor i zlatni olimpijac Satoshi Ishii ove jeseni napasti FFC-ov pojas u teškoj kategoriji. Ishii će u idućem nastupu pod okriljem Final Fight Championshipa (FFC), koji je planiran za mjesec listopad i Las Vegas, dobiti priliku napasti teškašku titulu koja je trenutno upražnjena. Uskoro će biti poznat i Ishiijev protivnik, kao i datum održavanja priredbe.

Satoshi Ishii napada FFC pojas, Cro Cop kaže kako je napredovao u svim segmentima (FOTO)

Vijest je tim zanimljivija, ako znate pozadinu čitav priče oko životopisnog Japanca koji je svoju domovinu zamijenio Hrvatskom. Naime, nakon što je dva puta poražen od Mirka Filipovića, a karijera mu je krenula nizbrdo, Ishii je odlučio doći u Zagreb kako bi ga Cro Cop naučio “tajnama zanata”.

Iskustvo boravka u Cro Cop Gymu u Zagrebu mu se toliko svidjelo da je odlučio ovdje ostati permanentno. Kupio je stan u hrvatskoj metropoli, postao stalni član Cro Cop teama, a na koncu je počeo i nastupati za hrvatsku promociju gdje je uspješno debitirao 2017. godine.

Od kada je stigao u Zagreb, Ishii konstantno napreduje trenirajući sa Stipom Drvišem i Kristijanom Pejšom. O njegovom napretku je govorio i sam Filipović…

“Neizmjerno se poboljšao u svim segmentima, a posebice u standup borbi”, izjavio je legendarni hrvatski MMA borac i dodao:

“Izbrusili smo njegove udaračke tehnike u kombinaciji s nožnim udarcima. Ali također je i iznimno poboljšao snagu i kondiciju, što su bile njegove nešto slabije točke. Kondicija je najvažnija stvar u MMA-u. Čim se borac umori, tu je kraj. Čak se i najveći junaci pretvaraju u kukavice kada se umore.”

Koliko je sjajni Ishii napredovao, možete vidjeti i na videu koji je nedavno objavljen na Instagramu profila Cro Cop Team, a a na kojem mu fokusere drži Pejša. Parter mu nikada nije bio problem, ali stojka jest.

Koliko uspješno je ispravio te mane, provjerite u videu:

Satoshi & Takeshi two brothers @satoshiishii0141

A post shared by Stipe Drvis (@stipedrvis) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI