Rakas ove subote napada BFC titulu

Vijesti iz regije 22.05.2013 09:16h Autor:

Aleksandar Rakas

Mladi hrvatski MMA borac Aleksandar Rakas nakon što je proteklog vikenda doživio poraz prekidom u prvoj rundi u Trbovlju u Sloveniji, već tijekom nadolazećeg vikenda ima novi nastup.

Ovog puta nastupa također u Sloveniji, u subotu na eventu novoosnovane BFC organizacije pokušat će osvojiti njihov pojas prvaka u velter kategoriji. Protivnik mu je Mohamed Fazlić iz BiH koji iza sebe ima dvije borbe po MMA pravilima te je u oba slučaja poražen.

"Borba je od samog početka krenula žestoko, gdje sam u razmjeni udaraca poslao Šinigoja na pod i počeo raditi GNP. Činilo se kako sve ide po planu jer sam bio u dominantnijoj poziciji i jakim udarcima sam nanosio štetu svom protivniku. U jednom trenutku sam poželio raditi laktove te se spuštam protivniku u gard iz kojeg upućujem još par udaraca. Na kraju se ispostavilo da je to bila moja greška, jer jedina situacija u kojoj bi on mogao napraviti nešto s leđa je upravo ta da sam u njegovom gardu te pred sam kraj runde upadam u armbar i tu je kraj meča", rekao je o svojoj posljednji borbi Rakas za Fight Site.

"Pošto sam u prvom susretu pobijedio Šinigoja, dao sam mu priliku za revanš bez imalo oklijevanja, sad mislim da bi bilo fer i pošteno da on prihvati naš treći meč, koji će se sigurno kroz neko vrijeme dogoditi, nebitno u kojoj organizaciji. Čestitam mu na pobjedi, ali ja mislim da sam bolji borac od njega i to ću dokazati", dodao je Aleksandar o porazu protiv Šinigoja.

"Što se tiče BFC organizacije, čast mi je što su mi organizatori ponudili meč za pojas, prihvatio sam to i dat ću sve od sebe da ga osvojim", dodao je Rakas.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI