Sanja Sučević: Nadam se da će Ronda i meni otvoriti vrata UFC-a!

Vijesti iz regije 10.11.2012 11:35h Autor:

Sanja Sučević

Sanja Sučević nada se da bi jednog dana i ona mogla dobiti najljepši poziv za jednog MMA borca, odnosno borkinju, a u pitanju je, naravno, UFC.

Najbolja MMA borkinja na ovim područjima definitivno je Sanja Sučević, koja je možda čak i poznatija u Indiji gdje je jedna od najvećih zvijezda tamošnje organizacije Super Fight League, u sklopu koje je već odradila dvije borbe i ubilježila impresivne pobjede. Spomenimo također da je bila i jedna od glavnih trenerica u njihovoj verziji The Ultimate Fighter reality showa čije se sve epizode mogu pogledati na YouTubeu.

U posljednjoj borbi prije mjesec dana svladala je tehničkim nokautom u drugoj rundi Španjolku Irene Cabello i nema sumnje da srpsku borkinju očekuju novi atraktivni izazovi.

Kako je posljednjih dana iznimno aktualna tema o dolasku Ronde Rousey u UFC, za koji je prema nekim izvorima već potpisala ugovor, no to još nije potvrđeno, upitali smo upravo Sanju za komentar na cijelu situaciju oko sad već očito sigurnog dolaska ženskih mečeva u najbolju svjetsku MMA organizaciju.

"Generalno gledajući, svi misle da se žene nikada neće boriti na UFC-u, ali izgleda da se stvari polako mijenjaju na bolje. Nadam se da će Ronda kao jedna od najpoznatijih ženskih boraca imati priliku boriti se u UFC-u te tako otvoriti vrata i nama ostalima za dolazak u organizaciju. Mislim da je Ronda pokazala svoju kvalitetu kao borac i složit ćete se samnom da je njena tehnika i agresivnost mnogo bolja od velikog dijela muških MMA boraca. Upravo zato se nadam da će žene dobiti jednaku priliku kao muškarci da se bore u UFC-u", rekla je Sanja u kratkom razgovoru za Fight Site.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI