Sarajevo se priprema za odličnu priredbu! (VIDEO)

Vijesti iz regije 11.11.2012 18:16h Autor:

Sarajevo Fight 2

U Sarajevu će se posljednjeg dana ove jeseni održati vrlo zanimljiva borilačka priredba čiju okosnicu čini vrlo kvalitetan turnir osmorice po K-1 pravilima u kategoriji do 86 kilograma.

Sarajevo Fight 2 pružit će na koncu ove godine svim građanima glavnog grada susjedne nam Bosne i Hercegovine dosta uzbuđenja zahvaljujući prilično atraktivnom popisu borbi, na kojem će se pronaći mjesta i za nekoliko hrvatskih boraca.

Većina borbi održat će se po K-1 pravilima, ali neće izostati ni one s malim rukavicama. Glavni dio priredbe čini turnir osmorice boraca po K-1 pravilima, a većina država s ovih prostora imat će svoje predstavnike. Hrvatsku će  u turniru predstavljati borac Opatija Fight Cluba Luka "Tratinčica" Žeželić.

"Sve su to dokazani borci, ne samo u BiH, nego u cijeloj regiji. Oni iza sebe imaju veliki broj mečeva. Naravno, najbolju trojicu očekuju i vrijedne novčane nagrade. Dario Kadić već se uveliko sa mnom priprema za Sarajevo Fight 2 i vjerujem da će na ovom turniru do izražaja doći sve njegove kvalitete  U Sarajevu bi svoje borbe trebali imati također MMA borci Alen Šabanović, Josip Artuković i Vaso Bakočević", rekao je organizator Haris Sipović.

Uskoro bi trebalo biti poznato više informacija o ovoj zanimljivoj priredbi, kao i točan popis sudionika turnira osmorice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI