Soldić i Beljo nokautima do pobjeda u Dusseldorfu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2017 10:20h Autor:

Kragulj iz meča sa Soldićem

FFC-ov prvak Roberto Soldić upisao je i treću pobjedu prekidom otkako se priključio profesionalnom boksu, a iste je večeri ovog vikenda u Dusseldorfu do pobjede stigao i Damir Beljo kojemu je nakon 11 mjeseci izbivanja ovo bio prvi meč.

Talentirani MMA borac je bez većih problema već u prvoj rundi svladao Namanju Kragulja (0-6) iz BiH.

Belji je pak za pobjedu u povratničkom meču trebala runda više te je on do svog 23. trijumfa, 19. nokautom, stigao zaustavivši Rumunja Mihaija Macoveija (7-28). Podsjetimo, bosanskohercegovački udarač je na pauzu bio prisiljen zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

Na istoj je priredbi pobjedu upisao i Geard Ajetović koji je bio uspješniji od Gruzijca Tornikea Gikashvilija.

“Nokautirao sam ga klasičnim u 2. rundi…Bogu hvala! Od ovog ne treba praviti neki bauk jer sam pobijedio čovjeka koji je realno kanta za nabijanje, ali eto svaki meč shvaćam ozbiljno jer ne želim biti bahat pa da mi Bog da da me kanta nabije…

Treba čovjek biti realan i ne treba neke pobjede dizati u visine. Bila bi senzacija da sam ovo izgubio, ali eto opet Bogu hvala. S obzirom da se radi o povratničkom meču, Bogu hvala dobro je prošlo. Već u 1. rundi Rumunj mi je naletio na desnu i bio je na podu te je ustao uz zvuk sirene. Početak druge runde bio je i kraj za njega.

Udarac u jetru ga je ostavio dugo na podu poslije odbrojavanja. Karte za event koštale su 80 eura i sve je bilo puno. Naravno, mjesta je bilo samo za par stotina ljudi. Čestitam svojim kolegama koji su nastupili za UFD GYM: Robertu Soldiću, Maukoviću i Geardu Ajetoviću, naravno i ostalim stranim borcima na odličnim pobjedama. Hvala mojim sponzorima i svima vama koji me bodrite i najviše hvala BOGU! Bog vas blagoslovio”, poručio je Beljo nakon meča na svom Facebook profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI