Soldić za tri dana na teškom testu u Cage Warriorsima, kladionice kažu da je “underdog”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 15:26h Autor:

Soldić vs. Long

Samo tri dana dijele FFC i Superior FC prvaka Roberta Soldića od jednog od najtežih ispita u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri.

Soldić se nakon Overeema i Mousasija, ovaj put sprema s Bellatorovim prvakom Limom!

Tada će se ovaj hrvatski borac iz Viteza s njemačkom adresom, naime, sučeliti s najboljim britanskim velterašem Lewisom Longom na priredbi  najstarije europske MMA promocije Cage Warriors. Event će se održati 14. listpada u Walesu, a radi se o 87. priredbi ove britanske promocije.“The Foot”, kako nazivaju Longa, u profesionalnoj karijeri ima 15 pobjeda i samo četiri poraza, a već dugi niz godina se natječe upravo u Cage Warriors promociji gdje ima mnogo uspjeha. U posljednjem nastupu je tako, upravo u Cage Warriors kavezu, svladao bivšeg UFC-ovca Che Millsa. Od 15. profesionalnih pobjeda, Long je do njih 8 stigao prisiljavanjem na predaju, a još tri slavlja je ubilježio nokautima.

Zanimljivo je, da su kladioničarske kuće odlučile ovaj par (kao i ostale parove na glavnom popisu borbi priredbe) uvrstiti u svoju ponudu. “Bookmakeri” su procijenili da je Soldić “underdog” u ovom dvoboju, odnosno da je izvjesnije kako će Long pobijediti. Tako je ponuđena kvota na njegovo slavlje 1.71, dok je koeficijent na pobjedu Soldića 2.01.S obzirom dan pobjednički niz na kojem plovi borac UFD Gyma iz Duesseldorfa, kao i odličnu formu koju je pokazao u posljednjim mečevima, možda se isplati staviti koju kunu na Roberta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI