Spahović: Kamen će u petak postati prah!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 08:24h Autor:

Photo by Fight Site

"Već su dva protivnika otkazala borbu protiv mene, no na moju sreću je Kamen Georgiev iz Bugarske prihvatio borbu u zadnji čas i to mi je jako važno jer nisam htio ostati bez meča. Spreman sam za petak. Bit će to atraktivna borba ii neka se Kamen spremi da postane prah", izjavio je u srijedu ponajbolji bosanskohercegovački MMA borac – Tomislav Spahović.

On će, zajedno s Dževadom Poturkom, predvoditi FFC 7 – najveći borilački spektakl ikada održan u Sarajevu. No, za Spahovića stvari nisu išle glatko. U posljednje tri tjedna su mu otkazala dva protivnika. Razlozi su bili bizarni, a mogu se prevesti kao strah. No, Bugarin Kamen Georgiev je uskočio kao zamjena…

"Kamen ima 30 borbi iza sebe. Iskustvo je definitivno na njegovoj strani, ali ja sam mladi lav koji ide u pohod na svoju žrtvu  i dat ću sve od sebe da pobijedim. Spreman sam i ne biram protivnike, ali manji mi je pritisak činjenica da ga ne poznajem. Nemam problema s time da se moram prilagoditi borbi. Morat će se on prilagoditi mom stilu borbe, pokušat ću mu ga nemetnuti i tako doći do pobjede. Kamen će u petak postati prah", objasnio je slikovito "The Beast".

Novinare je najviše zanimao taktički dio prirema s obzirom na otkaze dva protivnika…

"Kompletan sam borac pa kako se borba bude razvijala tako ću se prilagođavati. Mogu mu pružiti dobar otpor i u stojci i u parteru. Nije me strah ni jednog ni drugog. Odradio sam mnogo kampova, u Zagrebu radim s Mirkom Filipoviće i Igorom Pokrajcem. Ako njima mogu parirati u stand-up, kako onda ne bih mogao Kamenu Georgievu? Napredovao sam i možete naravno očekivati i borbu u stojci, a ako tu krene nizbrdo, preselit ću borbu u parter. Idem tamo gdje se osjećam bolje."

U četvrtak je na rasporedu službena vaga, a nakon te tehnikalije svi čekaju petak i FFC 7 u Skenderiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI