Stošić gostovao kod Cro Copa i promijenio trenera!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.02.2016 14:47h Autor:

Photo: Facebook – Darko Stošić i Mirko Filipović

FFC-ovac i najbolji srpski MMA teškaš, Darko Stošić, se sprema za svoj sljedeći nastup. Za desetak dana u Ateni, točnije 19. veljače će se sudariti s Bugarom Emilom Zaharievim na FFC-u 22. Stošiću za sada ide sjajno u FFC ringu te niz od tri uzastopne pobjede planira nastaviti i u grčkoj metropoli. U međuvremenu je promjenio trenera te je dio priprema proveo u Zagrebu.

Već smo pisali o vrlo kvalitetnom sparingu koji se dogodio prošlog vikenda u Spartan Gymu. U ponedjeljak je Stošić gostovao i kod legendarnog Mirka Cro Cop Filipovića. Zajedno s novim trenerom Goranom Babićem – Hambijem, koji se proslavio uspješno vodeći Igora Pokrajca u UFC-u, Stošić je odradio trening s Filipovićem u njegovoj dvorani u Gajnicama. Iako je službeno u penziji Mirko je i dalje u spartanskom treningu te je održava zavidnu formu.

“Već tjedan dana sam u Zagrebu u kampu pred meč u Ateni za FFC 22! Imam to zadovoljstvo trenirati s najvećim imenima MMA i Kik Boks sporta! Kao što su Mirko “Cro Cop”, Mladen Brestovac, Antonio Plazibat, Martin Batur! I ono sto je najvažnije, službeno sam promijenio trenera i čitav pristup treningu. Moj novi trener je Goran Babić Hambi. Bivši trener Igora Pokrajca. On će mi od sada biti u kutu! Očekujte sigurno dobar meč u Ateni i pratite na ‪#FightChannelu‬!”, napisao je Stošić uz fotografiju sa svojim idolom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI