Stvarno je "The Beast": Spahović se pohvalio impresivnom fizičkom formom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.03.2015 11:17h Autor:

Foto: Facebook

Samo nas nešto više od tjedan dana dijeli do FFC-a u Sarajevu koji su bosanskohercegovački ljubitelji slobodne borbe s nestrpljenjem čekali čak dvije godine. Osim, dakako, nastupa Dževada "BH Machine" Poturka, publika u Skenderiji će se najviše radovati glavnoj borbi MMA dijela, u kojoj nastupa još jedan Sarajlija – Tomislav "The Beast" Spahović.

Iako se prvotno trebao sučeliti s Nicolaijem Salchovim, prije desetak dana je dobio novog protivnika – odličnog Srbina s austrijskom putovnicom Aleksandra Rakića. Obojica su neporaženi u FFC ringu, a kotiraju kao velike regionalne MMA nade. "The Beast" za sada ima 2:0, uz slavlja protiv Golčića i Okrosa, dok je Rakić u svom Beču (FFC 16) slavio protiv tada favoriziranog Marcina Prachnija.

Spahović se na svom službenom FB profilu pohvalio trenutačnom fizičkom formom koja uistinu jest impresivna, a na konto svog protivnika je odaslao mnogo pohvala.

"Ovo je bio odličan potez FFC-a. Aleksandar je sjajan borac i super sportaš. On je odlična zamjena za Salchowa. Vjerujem da je ovaj meč još interesantniji za borilačke fanove od prvobitne verzije", poručio je Spahović i dodao:

"Pružit ćemo dobru borbu i zato 13.3. nemojte propustiti FFC u Skenderiji."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI