Teo Radnić i braća Perak na FNCL 4 priredbi u Splitu (VIDEO)

Vijesti iz regije 03.06.2016 12:33h Autor:

FNCL 4

Nakon makedonskog Velesa, Fight Night Champion League svoju priču nastavlja četvrtom po redu priredbom koja će se održati 25. lipnja u Splitu pod nazivom “Cox Fight Night”.

Ono što će ovaj event učiniti posebnim je ambijent kojeg će stvoriti otvoreni prostor u splitskoj uvali Trstenik, preciznije, priredba će se održati na dijelu popularnog šetališta neposredno pokraj Cox bara.

Za dobar ugođaj, osim morskog amijenta, pobrinut će se i domaćini iz Cox bara te suorganizatori iz MMA Teama Uragan koji najavljuju odličan zabavni program, kvalitetnu produkciju i noć prepunu adrenalina koju će osigurati borci koji su pronašli svoje mjesto na popisu borbi.

Najavljena priredba ponuditi će ukupno 10 borbi – šest MMA i četiri kickboxing okršaja, a atraktivan MMA dio večeri će predvoditi borci iz dubrovačkog “Gladiatora” sa svojim najjačim adutima – Marom i Kristijanom Perakom, Karlom Caputom te Srđanom Marovićem i Domagojem Obradovićem. Uz njih će se na eventu naći još jedno zvučno ime – Teo Radnić, koji će ovom prigodom, nakon nekoliko mjeseci, ponovno nastupiti u svom gradu i pred svojom publikom.

K-1 borbe donijet će nam nastupe “pitbulovaca” Tonija Milanovića, Finka Barišića, Muhameta Deskaja i Roka Doždora, a imena njihovih protivnika biti će uskoro objavljena.

Naglasimo i kako će reportažu s cijele borilačke priredbe osigurati Sportska TV, a organizator je najavio i humanitarnu notu koja će se realizirati kroz doprinos splitskoj udruzi “Anđeli”!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI