Trušček večeras protiv bivšeg TUF finalista: “Idemo si izbiti mozgove, za svoju zabavu i na veselje publike”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.06.2018 09:21h Autor:

Ivica Trušček i Colin Fletcher

Ispred Ivice Truščeka vrlo je zanimljiv ispit, kojim će pokušati nastavi svoj pobjednički niz u 2018. godini. U engleskom Sunderlandu čeka ga glavna borba eventa promocije Made 4 The Cage, a protivnik mu je Colin Fletcher, vrlo iskusan borac i bivši finalist Ultimate Fightera.

Trušček je još jednom odlučio prihvatiti borbu u velter kategoriji, čime će pokušati nastaviti svoj niz iz ove godine, u kojoj je tri puta nastupio i svaki puta slavio te je tako unutar niza u kakvom dugo nije bio. Ipak, čeka ga jako težak ispit u favoriziranom domaćem borcu. 35-godišnji Freakshow iza sebe ima profesionalni skor 16-9, a najviše nastupa u Made 4 The Cage, unutar kojeg je i ova borba te u BAMMA promociji, no također je tu iskustvo iz UFC-a i Bellatora.

Kao i uvijek, Ivica je svoj meč vrlo slikovito i zanimljivo najavio putem Facebook statusa, čije ćemo najzanimljivije dijelove naravno prenijeti.

“Vaga je gotova, 76 kilograma. Lean and mean… Ready for war ili kako mi je već baba govorila prije odlaska na mljekaru. Sutra opet u bitku odlazim bez trenera, ali svatko umire sam. Barem nije prvi put, a ono što možda bude prvi put, je da pobijedim u takvoj, manje nego idealnoj situaciji.

Radije bih pobijedio, a da me opljačkaju, izvade bubreg, iskopaju oči i strgaju vrat, nego da se vratim mlad, lijep, visok, plav i bez ogrebotine, a poražen. Eto, čisto da znate kakva logika vlada u glava ovakvih mudrijaša koji se po svijetu tuku za kikiriki.

2018. sam neporažen, zadnja tri meča sam uvjerljivo pobijedi, iako su sva tri bila u kategoriji ili dvije iznad moje. Tek sad se borim s nekim manjim, ali jbg i dalje 15 centimetara višim, ovo mi je sigurno najteži test godine. Vampirko, makar izgleda gadno, zapravo je pristojan momak, pravi sportaš i dobar domaćin, ali nikad nemojte pristojno pomiješati sa slabosti, jer ćemo si sutra obojica pokušati izbiti mozgove iz lubanja, za svoje zabavu i dokazivanje, a usput i na opće veselje publike. Rasplet situacije je nevidljiv, ali sigurno konačan”, napisao je Ivica.

Otkrio je kako će se cijeli event prenositi u živo putem Facebooka od 20 sati, na linku https://www.facebook.com/Made4TheCageUK/, odnosno na službenoj stranici promocije. Ivica ipak nije znao niti otprilike procijeniti kada bi njegova borba, koja je glavna na programu, mogla doći na red, budući da se na eventu održava osam profesionalnih i osam amaterskih borbi.

Ivici u svakom slučaju želimo svu sreću te da upiše vrijednu pobjedu nad ovim borcem itekako poznatim bolje upućenijim MMA fanovima. Ispod teksta se nalazi i video najava eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI