U Kninu održana Oluja u ringu 6, Taći proglašen najboljim borcem

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.08.2014 14:58h Autor:

Burušić VS Taći

Knin je ove subote po šesti put bio domaćin borilačkom eventu Oluja u ringu koji se održava povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Gledatelji u dvorani Lovre Monti mogli su uživati u nekim prilično zanimljivim borbama, a posebno se istaknuo talentirani Splićanin Dino Taći koji je i odnio titulu najboljeg borca večeri zahvaljujući pobjedi nad bivšim prvakom Hrvatske MMA lige Markom Burušićem.

Dino je Burušića rušio tri puta, dva puta s low kickovima, a treći put stražnjim kružnim udarcem u jetru nakon kojeg Burušić nije mogao neko vrijeme ustati. "Mi smo trenutno s Dinom tek na 60 posto njegovih mogućnosti, jer cilj nam je prijava na FFC Futures 3 koji će se održati u rujnu i osvajanje turnira kako bi izborio mjesto na finalnom turniru u prosincu, a u drugoj polovici listopada očekuje ga WAKO Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj", izvijestili su Taćijevog kluba KBK Ameno.

O borbi se oglasio i Burušić putem svog Facebook profila: "Dobro sam startao, dominirao sam boksačkim tehnikama sve dok Dino nije plasirao dobar unutarnji low kick kojim mi je ozlijedio koljeno i više se nisam mogao kretati kako treba. U drugoj rundi ponovno sam imao brojanje radi unutarnjeg low kicka, nakon toga čak mi je i protivnik rekao da neće udarati po tom koljenu, a zatim me pogodio polukružnim u jetru i više nisam mogao nastaviti borbu. Svaka čast Dini, pokazao je da je vrhunski borac i još veći sportaš."

Spomenimo i da je novu pobjedu prije odlaska na Svjetsko prvenstvo za juniore u Italiju ubilježio također mladi Anto Širić te je zahvaljujući odličnom nastupu proglašen najboljim tehničarem eventa.

Oluja u ringu 6:

Leonard Šarić vs Toni Dadić – pobjeda Dadića
Ante Šiljeg vs Zanel Puce – pobjeda Šiljega KO R2
Damir Bagavac vs Filip Olić – pobjeda Bagavca
Dino Vukasović vs Mate Čurković – pobjeda Vukasović
Dino Taći vs Marko Burušić – pobjeda Taćija KO R2
Anto Širić vs Emil Čurak  – pobjeda Širića

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI